Blogger Templates

Tuesday, 9 August 2011

wordless

my first wordless wednesday.. Org laen ada wordless wednesday sa pun ada.. Bukan ikut2 tapi tdk mau ketinggalan.. Hehe c( :


About this game.. Game yang suda berhabuk d netbook ku tapi
sampai skg aku masi nda maen2..
sebab :
seram gila joo.. haha.. sapa2 suda main komen sikit..
mcm mn mau main nie spya nda kna mkn zombie.. hehe

note : wordless la kali kan.. hhe c( :

Sunday, 7 August 2011

Cari kawan bukan lawan..........

annyeonghaseyo ! 
Tonight aku mau round ini blog. Aku mau cari kawan yang betul2 kawan bha.. Hehe :D .. Adaka jgk itu owng yg mau bkwan dgn aku..?? Atau sekadar maw mngasi ramai kawan2 blog.. Atsss. Pemes kunu.. tet~~~ Macam kakak ku.. ramai kwn tp nda jgk tlynnya semua.. haha.. kakak kakak.. c(: ..Tapi tdk apa.. sambil sambil jalan nie mau mnguk kecantikkn blog blogger.. hehe.. Apaitu kunu, blogwalking.. ? Etchink... So, let's go kawan~~

my 1st blog

Annyeonghaseyo! Nae beullogeue osin geos-eul hwan-yeonghabnida.
Ini post aku yang pertama. Aku saja jak mau berblog, tidak mau ketinggalan (pdhl suda ktgln kn) hehe.. :)
Sorryla kalau aku punya blog nie tidak cantik macam blog kamu, tapi yang penting kamu suka stay d blog aku. Aku banyak d tunjuk ajar oleh kakakku.. Dia pun ada blog.. Diala owng petama aku followed..

Oya, namaku Syafwana Affeerah.. Berumur 16 taun.. Aku anak ke3 dari 6 owng adk bradk.. Hehe.. Comelkan.. :P .. Aku ni minat dengan korea and jepun.. Pelakon n penyanyinya semua kiut kiut. Sekarang nie aku minat gila dengan c TOP BIGBANG.. Dia pun minat aku juga. Hahaha. Hurmm.. apalagi saya maw taip ini.. Bah, nanti ada crita terbaru aku post lagi.. Bye bye :)


Inila aku.. ada muka muka korea ka.. haha
:P